Tröja Zephyr Charcoal- från Indigo Luna

780 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar.
(Gäller inom Sverige)

Indigo Lunas Zephyr tröja med långa armar är en härlig baströja. Kvalitén  gör att den är väldigt mjuk och skön. Denna tröja passar att matcha till vackra leggings också ifrån Indigo Luna. 

Denna vackra jordnära ton kommer från Ketapang (Indian Almond) Leaves. Denna teknik har använts i tusentals år, men är ganska ovanlig nuförtiden.

Inga tungmetaller har använts och inga djur har kommit till skada med denna tekniken. 

Detta görs helt för hand, därav kan färgen vara lite varierande mot bilden och skilja lite ifrån grå till lite lila beroende på vilken färgning det kommer ifrån 

Vi är otroligt glada och stolta att vi är första butiken i Europa som säljer dessa fantastiska kläder!


Tvättråd:

Växtfärgade ekologiska kläder är känsligare. Ta hand om dessa unika kläder på allra bästa sätt.

Växtfärgade plagg måste tvättas försiktigt i kallt vatten.  Placera inte plagget i direkt kontakt med tvål eller tvättpulver, det är bättre att göra vattnet såpigt. Placera plagget i vattnet och snurra runt det milt.

Skölj ditt plagg genom att svepa det runt några gånger i nytt rent vatten och tryck sedan försiktigt på det för att ta bort överskott av vatten. Försök att inte vrida, eftersom det kan snedvrida formen på plagget. 

Slutligen omforma plagget och lägg det platt på ett torkställ eller på en frisk handduk för att lufttorka. Ångning / strykning kan göras på låg nivå, bara ta extra försiktighet.

Försök att undvika direkt solljus eftersom de naturliga färgerna tenderar att blekna när de lämnas i solen under långa perioder.Tillverkad av 90% Ekologisk bambu, 10% Spandex
Färg: Charcoal (mörkgrå/lila)