Gurus sandaler - Orange

399 kr

250 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (över 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Fri presentinslagning (skriv kommentar i kassan)

Gurus sandaler i naturligt gummi. Dessa snygga och sköna sandaler är ett måste i sommar. Finns i många härliga färger. Sandalerna tillverkas i naturligt gummi från träden, helt enligt en cool vintagedesign av 5000 år gamla träsandaler som bars av ingen mindre än Mahatma Gandhi.

Gurus sandaler går att justera genom att vända dom upp och ner och vrida remmen över så blir dina sandaler antingen lite mindre eller större och därmed också slipper du skav om dom är för tighta och blir säkrare om dom är för stora.

Gurus sandaler är otroligt sköna, med sina tjocka naturgummisulor känns det nästan som om man går på en kudde.

Färgen inspireras av Mango.
Mango kan odlas i södra Indien och finns ofta på samma gårdar som det växer gummiträd där man hämtar gummi till din Gurus. Mango har varit en del av indiska livet i tusentals år och är populära i många rätter, från chutneys Mango Lassis, en söt, orange indisk shake gjord med yoghurt och socker. Vi fångade denna essens i vår orange sandaler och de kommer definitivt att bli ett blickfång på stranden eller nästa utomhus äventyr.

Man kan med gott samvete köpa och använda dessa giftfria sandaler, då dom är helt tillverkade i naturgummi och för varje såld par sandaler planteras ett träd genom Trees for the future.