Anovea

Anovea har som mål är att erbjuda unika och spännande produkter skapade med ett stort fokus på miljön och människors välmående. En fin sak vi verkligen uppskattar är att Anovea skänker en del av sin vinst till välgörande ändamål som gör att människor i utsatta områden får tillgång till rent vatten.


Fördelar med vattenflaskor i koppar från Anovea

Anoveas vackra produkter är inte bara fina att se på utan de har många positiva egenskaper för din kropp, läs mer nedan.

Renar ditt vatten

Enligt indiens holistiska läkesystem ayurveda har koppar många hälsofrämjande fördelar. Koppar tar naturligt och effektivt bort farliga bakterier i vatten och pH-värdet balanseras till alkaliskt.

Helt naturligt

Flaskan är är tillverkad för hand av ett helt naturligt material. Fri från tungmetaller och gifter. 

Klimatsmart

Koppar är säkert, miljömedvetet och hållbart och därmed ett fantastiskt bra alternativ till engångs- eller plastflaskor. Vattenflaskorna är naturligt självsteriliserande och kräver därför inte lika mycket rengöring som andra flaskor.

Anovea ger tillbaka

10% av Anoveas vinst går till bistånds- och välgörenhetsorganisationer som arbetar för att människor i svårt utsatta områden ska få tillgång till rent vatten.