Yogatillbehör Yoga Massage Ball från Calmia – Raspberry

75 kr

- Just nu! FRI FRAKT - Fria byten
- Leverans 1-3 dagar
- Vi slår in dina presenter utan kostnad. Välj i kassan.
- Sista beställningsdag för att få leverans till jul 17/12
- Öppet köp tom 14/1-2019

Rulla dina massagebollar över besvärliga områden för en terapeutisk egenmassage. Rulla den upp och ner längs med din nacke och rygg, över stela axlar och ben eller till och med under fötterna. Massagebollarnas taggiga yta stimulerar blodflödet och löser upp spänningar i musklerna, vilket påskyndar återhämtning efter träning.

Bollarna är enkla att såväl använda som ha med sig; du kan ha en på jobb för att lätta upp de spänningar som uppstår av att sitta vid datorn framför skrivbordet hela dagen, och förvara en i gymväskan för användning efter din träning. Om du har tur kanske du också kan få din partner att ge dig en behaglig axelmassage framför tv:n! 

Viss ömhet kan uppstå när man använder massagehjälpmedel, men om smärtan är för intensiv eller blir outhärdlig så rekommenderar vi att du nyttjar dem mer sällan eller under kortare tidsfrister.


Material

Bollarna är tillverkade av högklassigt, latexfritt PVC.

Rengöring
Punktrengör med en trasa doppad i varmt vatten blandat med milt tvättmedel. Följ upp genom att torka rent med en vanlig, fuktad trasa, och avsluta med att handdukstorka. Tvättmaskin och torktumlare rekommenderas INTE för den här produkten.