Yogahandduk Super Grip Eternal Yoga Towel från Calmia – Grey/Coral

560 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar.
(Gäller inom Sverige)

Super Grip Eternal Yoga Towel från Calmia är det optimala tillskottet för dig som ägnar dig åt hot yoga och dynamisk yoga. Den här handduken ger utomordentligt grepp och hindrar dig från att halka eller glida. Den är tillverkad av högabsorberande mikrofibrer och avvärjer fukt. Därtill torkar den oerhört snabbt, vilket innebär att du kan stuva ner den i yogaväskan efter ditt träningspass utan att riskera att sakerna däri börjar lukta. För att använda den behöver du bara placera den ovanpå din yogamatta – med den prickiga sidan neråt – och utöva din träning som vanligt.

Handduken är näst intill viktlös och enkel att  vika ihop, vilket gör den till en utomordentlig resematta som du enkelt kan packa ner i resväskan eller weekendbagen när du har ont om plats. Yogahanddukar är också ett perfekt tillskott till ditt gymkit om du vill ha en hygienisk barriär mellan dig och den utrustning som inte tillhör dig på gymmet.

Storlek: 183cm x 61cm

Material

70% Polyester/ 30% Nylon/ Silikonprickar med antislipeffekt

Rengöring
Tål maskintvätt, 30°C och milt tvättmedel. Använd inte sköljmedel. Strykhjärn, kemvätt och torktumlare rekommenderas INTE. Låt lufttorka.