Yogatillbehör Massage Yoga Roller - Light Purple

395 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Just nu! FRI FRAKT - Fria byten
- Leverans 1-3 dagar
- Vi slår in dina presenter utan kostnad. Välj i kassan.
- Sista beställningsdag för att få leverans till jul 17/12
- Öppet köp tom 14/1-2019

Avnjut de många fördelarna av foam-rolling på hemmaplan med Calmias Massage Yoga Roller. Den här produkten är ett optimalt komplement till yoga och andra träningsformer, och en räddare i nöden för ömma muskler. Att upprepa din massagerutin 5-10 minuter per dag kan lätta upp spänningar och korrigera muskelobalans. 

Användning: för att använda din foam roller så placerar du helt enkelt den kroppsdel du önskar "rulla" ovanpå produkten och vagga kroppen fram och tillbaka. Andas, slappna av och släpp för att sedan fortsätta rulla kroppsdelen tills du känner dig mer avslappnad och medgörlig i kroppen. Regelbunden användning kommer att lösa upp problematiska knutor och snabba på återhämtning efter träning. Lägg mycket fokus på överarbetade områden såsom hamstrings, lår och triceps. 

En viss nivå av ömhet är vanligt när man använder produkter som denna, men om du upplever en mycket intensiv smärta så rekommenderar vi att du utför proceduren mer sällan eller under kortare tid.

Material

Material: Miljövänligt EVA-Skum

Rengöring
Rengör din massage roller med en trasa doppad i varmt vatten blandat med milt tvättmedel. Följ upp genom att torka rent med en vanlig, fuktad trasa, och avsluta genom att handdukstorka. Tvättmaskin och torktumlare rekommenderas INTE för den här produkten.