Yogamatta Namaste Hands Yoga Mat från Calmia - Espresso

325 kr

- Just nu! FRI FRAKT - Fria byten
- Leverans 1-3 dagar
- Vi slår in dina presenter utan kostnad. Välj i kassan.
- Sista beställningsdag för att få leverans till jul 17/12
- Öppet köp tom 14/1-2019

Yogamatta från Calmia. Du kommer att älska att utöva din yoga på Namaste Hands Yoga Mat – speciellt med vetskapen om att den är snäll mot både människa och miljö. Mattan är ekologisk och har ett oerhört vackert, yoga-inspirerat tryck. Lämplig för alla yogaformer, men extra bra om du dessutom är intresserad av att utöva mer än en sort. Dess låga vikt gör den dessutom lätt att ta med sig till och från yogastudion.

Antislip-ytan är klistrig och mönstrad för att ge dig trygghet i din träning, och tjockleken på 4.5mm är vadderad nog för att knä, rumpa och ryggrad utan att ta bort kontakten med marken under dig.

Ytterligare ett stort plus med den här mattan är att den är oerhört snäll mot miljön, och tillverkad från 6P-fri PVC (fri från de sex mest skadliga ftalaterna), vilket gör den till ett hälsosamt val både för dig och för planeten. Den är också helt fri från latex. Därtill gör den vackra espresso-färgen mattan till ett vackert och oförglömligt redskap i din yogaträning.

Specifikationer

Mått: 173cm x 61cm x 4.5mm

Material: Högklassigt, 6P- & latexfritt PVC. Fri från DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP, och DNOP ftalater. 

Färg: Espresso

Rengöring

Det bästa sättet att inviga en yogamatta är att faktiskt utöva yoga på den – ju mer du använder den, desto klibbigare blir ytan. Med tiden anpassar sig mattan också efter dig och din träning. Notera också att denna mattan – likväl som alla andra –  tenderar att ge ifrån sig en stark men harmlös odör. Om lukten stör dig så kan du rulla ut den och låta den vädra i ett par dagar innan användning.

För rengöring så bör mattan torkas av med en trasa doppad i varmt vatten och milt tvättmedel. Följ därefter upp med att torka av med en fuktig trasa och torr handduk. Låt lufttorka innan du rullar ihop eller använder den. Tvättmaskin och torktumlare rekommenderas inte.