Yogamatta Eco Reversible Yoga Mat från Calmia - Black/Grey

650 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar.
(Gäller inom Sverige)

Yogamatta från Calmia. Eco Reversible Yoga Mat från Calmia är yogamattan för dig som vill ha en mjuk men ändå stadig yta att utöva dina yogaövningar på. Detta är en av de mjukaste mattorna i Calmias sortiment, och tjockleken på 6mm gör att du får extra stöd för leder och knän utan att mattan blir tung och otymplig att ta med sig till yogalektionen. Mattan är lämplig för yogisar på alla nivåer - såväl nybörjare som erfarna utövare. Därtill så är den optimalt anpassad för såväl graviditets - och mammayoga som rehabiliteringsövningar och pilates. Den dubbelsidiga antislip-funktionen gör att du till fullo kan nyttja den stabilitet och mångsidighet som mattan har att erbjuda. 

Utöver detta så har du dessutom två färger att välja på varje gång du ska utöva din yoga. Varje sida har en vacker design på texturerad yta, vilket hjälper dig med grepp och stabilitet. 

Material

Den här mattan är tillverkad av ekologisk TPE, som är ett återvinningsbart, giftfritt och nedbrytbart material. Den innehåller inget latex, gummi eller PVC, vilket gör den till ett optimalt alternativ för allergiker. Notera dock att mattan tenderar att ge ifrån sig en ofrånkomlig lukt när den är ny – detta är varken skadligt eller permanent, utan doften försvinner med tiden.

Specifikationer

Mått: 183cm x 61cm x 6mm 

Material: Eko-TPE

Färg: Svart/Grå

Användning och Rengöring 

Det bästa sättet att inviga en yogamatta är att faktiskt utöva yoga på den – ju mer du använder den, desto klibbigare blir ytan. Med tiden anpassar sig mattan också efter dig och din träning. Notera också att denna mattan – likväl som alla andra, även de eko-vänliga –  tenderar att ge ifrån sig en stark men harmlös odör. Om lukten stör dig så kan du rulla ut den och låta den vädra i ett par dagar innan användning.

För rengöring så bör mattan torkas av med en trasa doppad i varmt vatten och milt tvättmedel. Följ därefter upp med att torka av med en fuktig trasa och torr handduk. Låt lufttorka innan du rullar ihop eller använder den. Tvättmaskin och torktumlare rekommenderas inte.

OBS! Lämna inte mattan i direkt solljus eller en varm bil under långa perioder.