Yogamatta Dotted Lotus Mat från Calmia - Espresso

395 kr

- Just nu! FRI FRAKT - Fria byten
- Leverans 1-3 dagar
- Vi slår in dina presenter utan kostnad. Välj i kassan.
- Sista beställningsdag för att få leverans till jul 17/12
- Öppet köp tom 14/1-2019

Yogamatta från Calmia. Dotted Lotus Yoga Mat från Calmia är en prisvärd, "klibbig" matta med antislipfunktion, texturerad yta och ett vackert lotustryck. Den här mattan är perfekt för nybörjaryogin och ideal om du vill ha en matta som är lämplig för ett stort urval av yogaformer. Vare sig du vill fullända en rörelse i Iyegar-yoga, svettas igenom ett hot yoga-pass eller hålla balansen i din Hatha-klass så har du i Dotted Lotus Yoga Mat en halkfri matta som gör att du kan känna dig stark och självsäker i din träning.

Tjockleken på 4,5 mm gör mattan tjock nog för att skydda knä, rumpa och ryggrad från det hårda golvet, men inte så kompakt att du inte känner marken – därmed kan du stå stadigt och hålla balansen utan att skada leder eller liknande. Därtill är mattan lätt nog att bära med sig, så du kan obehindrat ta med din egen matta till studion.

Specifikationer

Mått: 173cm x 61cm x 4.5mm 

Material: Högklassigt och latex-fritt PVC

Färg: Espresso

Användning och Rengöring 

Det bästa sättet att inviga en yogamatta är att faktiskt utöva yoga på den – ju mer du använder den, desto klibbigare blir ytan. Med tiden anpassar sig mattan också efter dig och din träning. Notera också att denna mattan – likväl som alla andra, även de eko-vänliga –  tenderar att ge ifrån sig en stark men harmlös odör. Om lukten stör dig så kan du rulla ut den och låta den vädra i ett par dagar innan användning.

För rengöring så bör mattan torkas av med en trasa doppad i varmt vatten och milt tvättmedel. Följ därefter upp med att torka av med en fuktig trasa och torr handduk. Låt lufttorka innan du rullar ihop eller använder den. Tvättmaskin och torktumlare rekommenderas inte.