Yogamatta Daily Practice Mat från Calmia - Purple/Slate

790 kr

550 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten (inom Sverige)
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Calmias Daily Practice Eco Yoga Mat har oöverträffat grepp, även under de svettigaste yogapassen. Den här yogamattan är tillverkad av nedbrytbart naturgummi – som inte är skördat från Amazonernas regnskogar – vilket gör den till ett eko-vänligt alternativ för dig som vill ha bra grepp i dina övningar samtidigt som du värnar om miljön. 

Mattan är mjuk, flexibel och har tre lager för optimalt grepp, komfort och prestanda. Lagren hålls samman av en speciell uppvärmningsprocess som eliminerar behovet av giftigt lim och dylikt. Ytlagret har antislipfunktion och har en svett- och fuktavstötande egenskap med anledning av dess sammansättning. Mittenlagret är tillverkat av icke töjbart material för att mattan ska ligga plant under övningarna och förbli flexibel. Bottenlagret fyller främst rollen som vaddering för dig och dina leder.

• Oöverträffat grepp

• Extra vaddering för komfort

• Ekologiskt naturgummi

• Återvinningsbar och nedbrytbar

• Passar för alla yogaformer, speciellt bra för avancerade former

• Storlek: 173cm x 61cm x 4mm tjock

Material: Nedbrytbart naturgummi, ej skördat från Amazonernas regnskog.

Product Care:
Naturgummi har en viss distinkt lukt, men denna avtar med tiden. Att vädra mattan mellan övningar samt torka av den med varmt vatten och tvål efter passet hjälper. När du vill tvätta din matta är det viktigt att du planerar i förväg, då mattan har en absorberande – svampliknande – funktion, vilket innebär att den behöver lång torktid. Efter att ha tvättat mattan bör du torka av den med en fuktig trasa och sedan hänga upp eller lägga den plant för att låta den torka. Undvik att torka den i direkt solljus, då detta kommer förkorta livstiden för en matta tillverkad av naturgummi. Om mattan inte kommer användas under en längre period bör du förvara den ihoprullad i en mattväska eller i ett svalt, mörkt utrymme.

För att rengöra mattan: torka med en trasa doppad i en blandning av varmt vatten och lite milt tvättmedel. Torka därefter med en ren, fuktig trasa och handdukstorka. Låt lufttorka innan du rullar ihop eller använder mattan. Rengör inte mattan i tvättmaskin och torktumlare.