Yogamatta Alignment Vinyasa Mat från Calmia - Black

950 kr


- FRI FRAKT (tom 24/12) EU shipping 12€
- Leverans 1-3 dagar
- Fria byten

Yogamatta från Calmia. Oavsett om du är nybörjare eller en van yogautövare så är detta mattan för dig som helt och fullt vill hänge dig åt yogans fantastiska fördelar och vara i linje med din asana. Alignment Vinyasa Mat är skapad med dynamisk yoga utövad av hängivna yogisar i åtanke, och kommer att hjälpa dig på vägen mot att utföra dina dagliga övningar på bästa vis. På mattan finns utstakade linjer designade för att bibehålla fokus och underlätta dina övningar, vare sig du vill använda dem som en exakt guide eller enbart som en indikation. Den är också längre än Calmias vanliga mattor, vilket gör den utomordentlig för vinyasa eller om du behöver lite extra utrymme.

Material

Mattan är tillverkad av biologiskt nedbrytbart och ansvarsfullt anskaffat naturgummi. Den är PVC-fri och därmed snäll mot såväl människa som miljö. Och medan en del yogamattor blir glatta när man svettas på dem så får man på Alignment Vinyasa Mat bättre grepp tack vare det tunna och ekolvänliga polyuretan-lagret som fungerar svettavstötande och fuktabsorberande, vilket hjälper dig att fullfölja dina yogaposer. Naturgummi-basen ger ett vadderad men ändå fast underlag, och den svaga doften som materialet inledningsvis har avtar med tiden.   

Specifikationer

Mått: 185cm x 66cm x 5mm 

Material: Naturgummi och ekovänlig polyuretan

Färg: Svart

Rengöring

Naturgummi har en lätt odör, men den bleknar med tiden. Att låta den vädra mellan övningar och torka av med varmt vatten och lite tvål kan också påskynda processen, vilket också är bästa sättet att rengöra den på. Använd enbart lite och alkoholfritt tvål eller tvättmedel. Låt lufttorka, men undvik att torka den i direkt solljus.