Yogahjul Massage Yoga Wheel från Calmia – Purple

790 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar.
(Gäller inom Sverige)

Lägg till en extra dimension till din yogarutin med Massage Yoga Wheel från Calmia. Detta är inte enbart ett fantastiskt tillskott att lägga till i ditt yogakit – då hjulet utan större svårighet kan inkorporeras i flera av dina favoritövningar – utan även ett oerhört användbart verktyg för att massera och stretcha din kropp mot den mönstrade och upphöjda ytan.

Hjulet är designat för att öka rörligheten i ryggraden, underlätta stretching och lösa upp spänningar. Prova själv – du kommer att älska att experimentera med hjulet och avnjuta dess många, terapeutiska fördelar.

Storlek: 34cm diameter och 14.5cm brett


Material

Materialet är samma miljövänliga TPE som används för att tillverka Calmias bästsäljande yogamattor, och den lyxiga tjockleken på 10mm ger utomordentligt bra grepp samtidigt som hjulet har vaddering för lederna och ger dig stöd i dina rörelser.

Rengöring
Rengör hjulet med en trasa doppad i varmt vatten blandat med milt tvättmedel. Följ upp genom att torka rent med en vanlig, fuktat trasa, och avsluta genom att handdukstorka. Tvättmaskin och torktumlare rekommenderas INTE för den här produkten.