Yoga Massage Ball från Calmia – Jade green

75 kr


- FRI FRAKT (tom 24/12) EU shipping 12€
- Leverans 1-3 dagar
- Fria byten

Rulla dina massagebollar över besvärliga områden för en terapeutisk egenmassage. Rulla den upp och ner längs med din nacke och rygg, över stela axlar och ben eller till och med under fötterna. Massagebollarnas taggiga yta stimulerar blodflödet och löser upp spänningar i musklerna, vilket påskyndar återhämtning efter träning.

Bollarna är enkla att såväl använda som ha med sig; du kan ha en på jobb för att lätta upp de spänningar som uppstår av att sitta vid datorn framför skrivbordet hela dagen, och förvara en i gymväskan för användning efter din träning. Om du har tur kanske du också kan få din partner att ge dig en behaglig axelmassage framför tv:n! 

Viss ömhet kan uppstå när man använder massagehjälpmedel, men om smärtan är för intensiv eller blir outhärdlig så rekommenderar vi att du nyttjar dem mer sällan eller under kortare tidsfrister.

Färg: Jade green

Material: Bollarna är tillverkade av högklassigt, latexfritt PVC.

Rengöring
Punktrengör med en trasa doppad i varmt vatten blandat med milt tvättmedel. Följ upp genom att torka rent med en vanlig, fuktad trasa, och avsluta med att handdukstorka. Tvättmaskin och torktumlare rekommenderas INTE för den här produkten.