Urban Goddess, med det där lilla extra!

Yogakläder från Urban goddess med inspiration från stadslivet i Amsterdam är både snygga och prisvärda. 
Tillverkade med respekt för både människan och naturen. Läs mer om varumärket här.

Urban Goddess yogakläder är anpassade för att användas både på och av mattan med sin stilfulla och bekväma design med inspiration från Amsterdams storstad. De är dessutom tillverkade av organiskt certifierat bomull med respekt för både människan och naturen. Genom att köpa organiska kläder hjälper du till att påverka världen på ett positivt sätt. Vi på yogia är mycket glada över att kunna erbjuda detta fantastiskt varumärket som snabbt blir en favorit i yogagarderoben. 

Tillverkning

Alla Urban Goddess yogakläder är tillverkade av ekologiskt material, oftast bomull. De jobbar endast med noga utvalda fabriker i Europa och Asien som tillverkar material med GOTS (Global Organisk Textil Standard) stämpel. Att det är GOTS-certifierat innebär förutom att materialet är organiskt tillverkat, en garanti för att tygerna är tillverkade utan risk för människor. Genom att lova bra arbetsförhållanden för arbetarna och att inte tillåta barnarbete. Det ska dessutom finnas ett protokoll som säkerställer ett vettigt miljöledningssystem med begränsade utsläpp.


We personally visit most of the factories that we work with or have our agents visit them for us. This way we can be sure of all of the conditions during our production process - Urban Goddess

Urban Goddess yogabyxor är enkelt anpassningsbara. De är perfekta att bära under yogan men med ett par klackar till din favoritbyxa är du såväl redo för en utekväll på stan. Det finns många variationer på Urban Goddess byxor, de flesta har ett så kallat ”fold-over belt”. Många älskar denna typen av yogabyxor eftersom den breda midjan gör att byxorna inte kasar ner utan att kännas tighta någonstans. Vilket gör att du har maximal rörelse och andningsfrihet under din yoga. Byxorna med ”fold over belt” är dessutom perfekta att använda under graviditet eftersom magen får ett väldigt bra stöd och kan växa hur mycket som helst. Yogabyxorna är dessutom extra långa för att passa alla.