Presenttips till en yogi


Fyller någon år eller vill du bara göra någon glad? Hos oss på Yogia finner du något för alla! 

Yoga är inte den lättaste träningsformen, men otroligt rolig och bra för både kropp och knopp. Även de som mästrat denna underbara, själsliga träningsform i flera år hittar alltid fler moment att lära sig och ibland behöver man lite extra hjälp i sina övningar - i allt från styrka och balans till avslappning och meditation.

Här kommer vi att lista våra favoriter som är de perfekta presenterna till en yogi i många olika prisklasser och om du vill så kan vi packa in presenten till dig - utan extra kostnad!
Klappat och klart, som man säger. 

Yogamattor:
Vi anser att man inte kan få för många yogamattor, så bli inte förskräckt om personen du ska köpa present till redan har en matta - hon eller han behöver garanterat fler!
Här nedan följer två mattor som är raka motsatsen till varandra, den ena är väldigt tunn och passar perfekt för fysisk yoga där man behöver komma närmre marken för att hitta balansen och den andra är lite tjockare och är den ultimata mattan för avslappningsyoga eller meditation. 

YogiRAJ Maharaja Deluxe:
Denna matta är hela 6 mm tjock vilket gör den väldigt skonsam för personer med lite känsligare knän och leder. Den passar även utmärkt vid stillasittande yoga eller meditation.
YogiRAJ tillverkar endast mattor som är helt giftfria och denna matta är dessutom återvinningsbar och biologiskt nedbrytbar.
Pris: 1045 kr (fri frakt och gratis presentinslagning) 

Manduka eKOlite (Ebb):
Denna matta är 4 mm tjock och ger därför inte lika mycket dämpning för knä och leder, men är en perfekt matta för den som utövar mycket fysisk yoga.
Manduka har ett flertal olika mattor för de flesta ändamål, men just denna matta är även otroligt snygg att titta på och passar både för kvinnor och män.
eKOlite är mattan för den som vill ha en hållbar matta och som bryr sig lite extra om miljön. Finns i flera olika färger.
Pris: 699 kr (fri frakt och gratis presentinslagning)

Calmia Scattered Lotus Yoga:
Denna matta passar perfekt om du är ny till att utöva yoga och vill ha en första matta, om du kanske inte har så stor budget eller vill köpa en egen matta att ha med dig till yogastudion.
Mattan är 4 mm tjock vilket ger bra stabilitet under passet, samt att dess lätta vikt gör att den är bekväm att bära med sig.
Pris: 285 kr

Smycken:
Ett Mala halsband är en väldigt vacker och tankfull present att ge bort. Malan symboliserar enheten, tomheten och oändligheten med sina 108 pärlor.
Halsbandet finns i flera olika varianter, och i lite olika prisklasser. Välj den Mala som du dras till först - där har du den rätta för dig! 

Earthy, Invincible, Balance eller Love är några av de Mala halsband som du kan hitta hos oss, fler hittar du under fliken "Smycken och accessoarer".
Priset på halsbanden ligger på mellan 599 och 750 kronor. 

Vi har även några underbart snygga armband och ringar i silver eller koppar. Ringarna och armbanden har vackra ord som hjälper dig att vara närvarande under dagen som "Be here now" eller "Peaceful warrior" samt "Answer every call that exites your spirit". Priserna ligger mellan 425 kr och 1495 kr på armbanden och på 350 kr och 595 kr på ringarna. 

Doftljus och oljor:
Vidare har vi några underbara doftljus och oljor som också är underbara presenter för ett väldoftande hem och för att komma in i ett djupare meditativt stadium.
Sukha och Prana är två doftljus som ni finner hos oss, båda från märket "Hing". Priset ligger på 299 kronor och de doftar underbart. Klicka på namnen för att läsa mer om ljusen och för att beställa! 

Oljorna som vi erbjuder kan användas som ett hjälpmedel vid avslappning eller som kroppsolja, då då doftar oerhört gott i samband med att de gör gott för kroppen och sinnena.
AUM Meditate, Yogandha Ground och AUM Aromadoft Activate är tre av de oljor som vi erbjuder. Om du klickar på länken så dirigerar vi dig till produkterna i en ny flik. 

Bolster och andra tillbehör:
Ett snyggt bolster går alltid hem och hos oss hittar du flera olika modeller och massor av härliga färger! 

Manduka enlight™:
Dessa sammetslena, spenstiga bolster finns i några olika färger, är cirka 67 cm långa och väger ungefär 2 kg. De är väldigt stilfulla och lättskötta då de går att tvätta i maskin på ett kort program.
Pris: 680 kr (fri frakt)

Chattra "Zafu":
Denna gudomligt vackra meditationskudde med handtryckta mönster skulle vem som helst uppskatta - yogi eller inte.
Kudden är fast och bra att använda i olika yogapositioner eller endast som en snygg inredningsdetalj i hemmet!
Pris: 850 kr (fri frakt)

Manduka "Yogitoes Perspective":
En otroligt fin yogahandduk med ett underbart lugnande motiv. Man kan verkligen känna kopplingen till jorden med denna handduk.
Användningsområdet kan variera - vill du göra yoga på hotellrummet, men inte släpa med dig en matta så är handduken ett perfekt alternativ, men den är också bra att lägga ovanpå mattor som är något halkiga. Handduken gör då att du får ett fastare grepp då undersidan består av små gummipluttar som håller dig på mattan.
Pris: 520 kr (finns i fler modeller och prisgrupper)

Presentkort:
Givetvis kan du köpa ett presentkort om du vill att födelsedagsgrisen själv ska få välja vad han eller hon vill ha!
Klicka här för att köpa ett presentkort!