Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Leverans

En fraktavgift tas ut på order under 599:-. F.n ligger fraktavgiften på 49:-

Leveranstid Normal leveranstid är omgående vilket betyder att den lämnar vår lager 1-3 arbetsdagar från att vi fått din beställning.

Vi skickar normalt sätt med DHL alternativ Post Nord Varubrev beroende på storlek på paketet.


Vill du ha varan till en speciell datum? Kontakta oss gärna på info@yogia.se så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa till med det.


Om en vara avviker mot normal leveranstid kontaktar vi er via e-mail elelr sms för att meddela beräknad leveranstid. Du har rätt att annullera din order om leveranstiden inte passar dig.


Har du beställt flera varor kommer de i största möjliga mån att sampaketeras.

Skulle vi vara tvungna att delleverera står Yogia webshop för den extra fraktavgiften.


Om varan skadas eller kommer bort under transporten från Yogia webshop till kunden så är Yogia webshop (betalnings)ansvariga. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den till Yogia webshop så är kunden (betalnings)ansvarig. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart reklamera detta till fraktbolaget.


För paket som inte löses ut inom 14 dagar, förbehåller sig Yogia webshop rätten att debitera kunden för vår fraktavgift, returfrakt samt expeditionsavgift till oss. Observera att ej outlösta paket gäller ej som retur.


Reklamationer Om en vara skulle vara felaktig, defekt eller felexpedierad så ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-mail info@yogia.se så vi kan rätta till felet. Ersättningsleveranser sker naturligtvis helt utan kostnad för dig.


Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.