Bästa julklapparna till en yogi!

Har du svårt för att hitta julklappar till dina nära och kära? Sitt kvar, vi har listat de perfekta julklapparna till alla yogis. 
Yogia erbjuder julklappsinslagning utan extra kostnad och fri frakt fram till den 24/12!

Alla vill väl hitta de där perfekta julklapparna som får ens nära och kära att hoppa av lycka. Däremot är det inte alla som har varken tid eller lust att ta sig ut i julstressen för att lyckas med detta. Men lugn, Yogia har lösningen på problemet. Nu erbjuder Yogia dessutom fri frakt fram tills den 24/12 och julklappsinslagning utan extra kostnad. De perfekta julklapparna blir med andra ord dina genom bara några klick. Luta dig tillbaka och njut av att julhandla i lugn och ro!


Julklappstips med olika härliga teman!

Nytt för i år är våra superhärliga julklapps- och presentkit. Perfekt sammansatta med spännande och vackra innehåll. Vad sägs om Slow down till den som behöver finna lugnet eller kanske du hittar något passande i Dreamer, för den med drömmar och visioner. Alla paketen återfinns i en större kategori där det utöver kitet också finns en massa andra produkter på samma tema. Inspireras av temat nedan ock klicka dig vidare in!

Dreamer
Presenter och klappar till Drömmaren, visionären som vill visualisera och drömma om stort som smått.

Future and Happiness
Vi tror på en ljus framtid! Här finns glädje & positivitet. Ge bort lite framtidshopp i jul. Även detta kit finns i kategorin Dreamer.

Spread the Love
Sprid mer kärlek till dina när & kära  i jul! Kanske du vill visa din kärlek till någon eller peppa mottagaren till att känna mer kärlek till sig själv.


Slow Down
Ge bort en gåva för en lugn i jul. En skön ögonkudde, en lugnande yogaolja, en meditationskudde eller ett mjukt skönt plagg.

Spirit and Nature
Julklappstips till den spirituelle som är i kontakt med både naturen och universum! Tarotkort, rökelse, kristaller och mycket mer.

Strength and Serenity
Styrka och sinnesro är något många söker, och längtar efter, i dagens samhälle. Här finns omtänksamma gåvor som kan stötta på vägen dit. 


Good Vibes
Den gladaste och mest peppiga sidan med gåvor som ger mottagaren veeery good vibes. Starka budskap och härliga färger!

Yoga Dude
Julklappstipsen till alla killar, grabbar, män som yogar. Kläder, vattenflaskor, yogatillbehör såsom extra långa yogamattor samt härliga accessoarer.

Cozy
Det ulitmata myset hittar du i denna kategori! Filtar till yogans savasana eller att gosa med i soffan. Sköna ögonkuddar och härliga ljus mm.


Ännu fler Julklappstips från Yogia!

Den lugna och harmoniska inställningen du får från Yoga kan förmedlas eller förstärkas genom olika accessoarer och tillbehör. Till exempel doftljus, yogaoljor, rökelser och kristaller är fantastiska redskap när du vill komma in i ett riktigt skönt tillstånd av mindfulness. Eller varför inte ge bort en tänkvärd bok eller ett smycke som både är vackert och symboliskt. 

Oljor
En yogaolja är en aromatisk olja som är bra fr kropp & själ. Det finns oljor som piggar upp och andra oljor som gör dig grundad och lugn.

Yogaljus Sukha från HingDoft- & Massageljus
Ett annat julklappstips är doftljus för ett väldoftande hem. Dessa hjälper dig även att komma in i ett djupare meditativt stadium. 

Alla våra Julklapps- & Presentkit
Här har vi samlat alla olika Kit som vi har. Flera olika teman, stora & små. Vi har julklappar både till de energiska och de som söker lugn. 


Vattenflaskor
Snygga och praktiska vattenflaskor i många varianter. Storsäljaren MISMATCH från Equa fungerar till både varmt och kallt.

Böcker
Härliga böcker att läsa för att inpireras eller hitta lugn. Kalenderar/dagböcker för att sätta fokus på dina drömmar eller känna tacksamhet i ditt liv.


Smycken & Mala
Vackra smycken såsom Malas, stenarmband, tåringar och mycket mer. Hitta stenen som passar till just den personen som du vill ge en gåva till.  


Yogafiltar

Vem hade inte blivit glad över att få en gudomligt skön yogafilt i julklapp? Till yogan under Savasana eller bara att gosa ner sig i hemma. 

Ögonkuddar
Ge bort en uppskattad, skön ögonkudde i jul. Vid nedvarvning efter yogapasset är det SÅ skönt att slappna av med en ögonkudde. 

Kristaller & Smudge Kit

Ljuvliga kristaller och smudge kit. Använd vid meditation, när någon behöver pepp eller som en vacker detalj i hemmet. 


Om du ändå är osäker på vad du ska ge bort i julklapp för att pricka rätt kan vi på Yogia erbjuda presentkort i olika valörer. 
På så sätt kan personen själv få välja bland alla våra varumärken och produkter. 
En julklapp som inte kan bli fel!För fler produkter och utföranden kan du klicka dig vidare bland våra många kategorier. Förutom det som nämnts kan du bland annat hitta snygga yogakläder, yogamattor och andra yogatillbehör hos oss på Yogia. Glöm inte att vi just nu erbjuder fri frakt fram till den 24/12  och kostnadsfri julklappsinslagning för en bekvämare julshoppingupplevelse.