PÅSKGÅVA! 15% med kod PÅSKÄGG

Klänning/Kaftan Martina M/L Nr 33 - Sissel Edelbo

1 795 kr

1 295 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Vacker och snygg bohemisk kaftanklänning från danska Sissel Edelbo. Denna luftiga kaftanklänning har en otroligt elegant och feminin silhuett. Har en  vacker djup v-ringning framtill. Modellen slutar strax ovanför ankeln vilket gör att den passar kroppar i alla längder. Den raka passformen med de öppna batwing ärmarna skapar en perfekt avslappnad look, och slitsarna på varje sida gör kaftanen väldigt mångsidig. Bär den med ett par sandaler eller  bär den till fest med ett par klackar. Ett absolut måste i din sommargarderob! 

I vacker ljusrosa nyans med röda, gula och blå detaljer. Har dessutom vackra paljettdetaljer som är en extra snygg detalj på denna kaftanklänning. 

Denna kaftanklänning är helt unik. Det finns inte två exakt lika.

Storlek M/L

  • Bröstmått: 126 cm
  • Midjebredd: 126 cm
  • Full längd: 131 cm


Denna kimono är tillverkad av återvunna sari som Indiska kvinnor har burit med stolthet. Vi älskar tanken att återanvända vackra tyger "slow fashion" när den är som bäst. Samtliga tyger är tvättade före man har sytt om dom till trendiga kimonos. Därför kan man också se spår av att plaggets tyg har blivit använt sen tidigare.

Viktigt att tänka på när man köper plagg  som är tillverkat av återvunna tyger. Det kan finnas oregelbundenheter. Det kan vara små trådar eller små obetydliga fläckar. Detta ska inte ses som fel utan som en som en fantastisk del i hur plagget tidigare använts. var stolt över att du har valt ett plagg som hjälper naturen på rätt håll. Och samtidigt ser du helt galet snygg ut! NO WASTE.