Vattenflaskor

Vilken vattenflaska passar just dig? Vi på Yogia är stolta över att kunna erbjuda de ursnygga vattenflaskorna Wisdom TEMPflask™ i rostfritt stål. De har VacuumShield™ teknologi som antingen håller din dryck varm upptill 10 timmar respektive kall upptill 24 timmar. Det är omöjligt att inte bli kär i dessa färgrika flaskor!
Manduka har kommit med sina nya stilrena vattenflaskor i metall, hitta din favorit här idag! Är du ute efter en riktigt lyxig och härlig känsla, kolla in flaskorna från Mismatch.


Mismatch- Riktigt snygga vattenflaskor i värmetåligt glas. Med en flaska från Mismatch får du en perfekt blandning av en lyxig känsla och samtidigt hög funktionalitet.

 

Carl Oscar - Wisdom TEMPflask™ är en 100% tät flaska som håller drycken varm eller kall genom VacuumShield™ teknologi. Flaskan är utformad med en bred öppning och rundade kanter, vilket innebär enkel rengöring och inga hörn för bakterier att gömma sig i. Alla flaskans delar är naturligtvis BPA-, ftalat- och blyfria. Flaskornas unika mönster utgår från fornnordiska runor. Ordet “runa” betyder “visdom” eller “hemlighet”. 

 

Squeeze - En vattenflaska i genomskinligt glas med praktiskt silikonskydd. Finns i flera olika, härliga färger och mönster. Flaskan har värmetåligt glas så den fungerar utmärkt även till kaffe och te.