Vattenflaskor

Va? Kan man producera en vattenflaska av sockerrör? Ja så är fallet för Yuhme sina ekologiska och återanvändbara vattenflaskor. Inte bara är den världens mest miljövänliga vattenflaska, men den har också ett syfte, att för varje flaska som säljs får en människa i Afrika 6 månaders rent vatten. Vi på Yogia är också stolta av att erbjuda Carl Oscar sina ursnygga Wisdom TEMPflask™ i rostfritt stål som har en VacuumShield™ teknologi som antingen håller din dryck varm upptill 10 timmar respektive kall upptill 24 timmar. Det är omöjligt att inte bli kär i dessa färgrika flaskor!
Manduka har kommit med sina nya stilrena vattenflaskor i metall, hitta din favorit här idag!


Yuhme - Världens mest miljövänliga, återanvändbara vattenflaska med ett syfte! Gjord av sockerrör. 1 flaska = 6 månader rent vatten. Yuhme tillhandahåller finansiering via Water for good, där en flaska motsvarar 6 månader rent vatten till en person i den Centralafrikanska republiken.

 

Carl Oscar - Wisdom TEMPflask™ är en 100% tät flaska som håller drycken varm eller kall genom VacuumShield™ teknologi. Flaskan är utformad med en bred öppning och rundade kanter, vilket innebär enkel rengöring och inga hörn för bakterier att gömma sig i. Alla flaskans delar är naturligtvis BPA-, ftalat- och blyfria. Flaskornas unika mönster utgår från fornnordiska runor. Ordet “runa” betyder “visdom” eller “hemlighet”. 

 

Manduka - har tagit fram nya stilrena vattenflaskor. Håll dig hydrerad före, under och efter din yoga-träning! Mandukas rostfria stålvattenflaska är tillverkad av 100% återvinningsbart och högkvalitativt rostfritt stål av livsmedelskvalitet, så den behöver inget specialmaterial invändigt som andra metallflaskor. Flaskan är helt BPA-fri och läcker inte kemikalier, toxiner eller smak i t.ex. ditt vatten, juice eller smoothie. Dessutom är den extremt lätt och otroligt hållbar, så du kan återanvända den under många år framöver.