Paket Yogaoljor "roll on" från Yogamood

750 kr

635 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt (vid köp från 599:-)
- Fria byten
- Leverans 1-3 dagar (gäller inom Sverige)
- Öppet köp 14 dagar

Yogamood AUM Aromaterapi - En Naturlig Stämningshöjare.

Köp samtliga oljor och få ett  förmånligare pris!

Meditate: lugnar dina sinnen och ger huden härlig, föryngrande återfuktning med ljusa, lättare dofter som rosenträ, grapefrukt, cajeput och lavendel. Unna ditt sinne en stunds reflektion och fokus. Patchoulins djupa, jordiga och myskiga noter gör oljan komplett och ger en alltigenom lugnande effekt. Kan användas innan meditation eller som kroppsolja efter din morgondusch.

Activate: Activate lyfter dina sinnen och stimulerar huden med en frisk doft av eukalyptus och grapefrukt. Den söta cajeput-doften värmer och mjukar upp muskler och leder. Kroppsoljan stimulerar också inre styrka och har en upplyftande effekt på sinnet. Vidare så fungerar den som en stärkande tonic för nervsystemet, vilket stimulerar rörelse och aktivitet. Allt detta gör den perfekt före Nadi Shodana eller som kroppsolja efter morgonduschen.

Unify: skapar balans mellan kropp och själ och lugnar huden med djupa träiga dofter av bl.a. patchouli och sandelträ. Unify balanserar sinnet och håller fötterna på jorden. Därtill finns det inslag av cederträ och apelsin för att skapa lite sötma. Använd före Savasana eller som balanserande kroppsolja efter din morgondusch.

Hur det fungerar: Eteriska oljor har använts i hela världen i flera millennium, och är kända för sina helande egenskaper, såsom att hjälpa oss att slappna av, förhöja våra sinnesupplevelser, öppna andningspassager, lugna nervsystemet, balansera hormoner, stimulera känslor, stärka immunsystemet och föryngra huden – allt på naturlig väg.

Det magiska limbiska systemet: varje eterisk olja har sin egen uppsättning av egenskaper och medicinska anvädningsområden. Lavender, tillexempel, har en lugnande effekt, medan citrus är upplyftande. Dofterna har positiv inverkan på vårt humör och våra känslor genom stimulering och avslappning. Så fort aromerna når näspassagen kommer de i kontakt med limbiska systemet, vilket sänder elektriska impulser till hjärnan. Det är här vi har våra doftminnen, och ett känslomässigt svar på dem. 

Alla AUM produkter är skapade med omsorg och innehåller endast 100% naturliga ingredienser - inget annat.

AUM produkter är tillgängliga hos Yogia både som kroppsolja och som en naturlig aromdoft som kan ersätta tex parfym.


10ml /st